وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ با کیفیت بالای آموزشی آغاز خواهد شد کنترل فشار خون با کدام ورزش میسر است؟ کاهش سن «سکته قلبی» در کشور حکم اعدام ۳ متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) تمام کودکان اتباع بهزیستی دارای اقامت مجاز هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته آزمون تیزهوشان، آزمونی برای اعتماد عمومی چهره زنانه سالمندی در ایران | بیش از ۷۵ درصد از سالمندان در شهر‌ها زندگی می‌کنند روشن‌بودن طولانی‌مدت صفحه‌نمایش‌، سلامت چشم‌ را به خطر می‌اندازد مهلت ثبت‌نام دانشگاهیان جهت تشرف به پیاده‌روی اربعین امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد مصرف منظم ماست پروبیوتیک، خطر دیابت نوع ۲ را تا ۳۰ درصد کاهش می‌دهد زن جوان در بازسازی صحنه قتل همسرش: شوهرم را همیشه دوست داشتم! هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف نمک‌ دریا ظرفیت پذیرش در کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد + تاریخ اعلام نتایج آزمون اتهام تجاوز جنسی به ۸ زن در پرونده شیطانی به نام «کیوان» آب، مناسب‌ترین نوشیدنی در روز‌های گرم سال است قلب پیوندی از کرمان به تهران منتقل شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس پلیس راهور: تأمین ایمنی سفر، مهم‌ترین اولویت پلیس راهور در ایام اربعین است رؤیای طبابت، سودای ثروت | آسیب‌شناسی افزایش نامتعادل تمایل دانش‌آموزان به رشته تجربی نقش کلیدی «رنگ دارو» در جلوگیری از خطا‌های دارویی کدام‌یک مقصر «چاقی» است، غذا‌ی پرکالری یا ورزش‌نکردن؟ وزیر میراث فرهنگی: حوزه صنایع دستی کشور باید احیا شود اهدای عضو دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۶۸۹ سارق طی سه روز در طرح سراسری مقابله با سرقت منزل در کشور دستگیر شدند پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | استقرار موج شدید گرما در کشور کشف ۱۱۱ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در تایباد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم: به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم تأمین اجتماعی چه زمانی می‌خواهد معوقات حقوق فروردین بازنشستگان را پرداخت کند؟ پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر
سرخط خبرها

وقتی هم‌زمان همه پرواز‌ها به هند هم ممنوع می‌شود و هم گران | محدودیت با چاشنی گرانی

  • کد خبر: ۶۵۳۹۹
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۲
وقتی هم‌زمان همه پرواز‌ها به هند هم ممنوع می‌شود و هم گران | محدودیت با چاشنی گرانی
فراگیر شدن کرونا در هند باعث شد که مسئولان کشور ما برای جلوگیری از ورود «کرونای هندی» تصمیم بگیرند همه پرواز‌ها را از مبدأ هند و پاکستان لغو کنند؛ اقدامی که روی کاغذ ابلاغ شده است، اما زیاد در واقعیت اتفاقات دیگری درحال رخ دادن است.
سیدمحمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ فراگیر شدن کرونا در هند باعث شد که مسئولان کشور ما برای جلوگیری از ورود «کرونای هندی» تصمیم بگیرند همه پرواز‌ها را از مبدأ هند و پاکستان لغو کنند؛ اقدامی که روی کاغذ ابلاغ شده است، اما زیاد در واقعیت اتفاقات دیگری درحال رخ دادن است. سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری در این باره گفته است: براساس تصمیم وزارت بهداشت درباره شیوه نامه‌های مراقبت بهداشتی مرزی در مسافرت‌های هوایی و همچنین شناسایی ویروس جهش یافته کرونا در آن کشورها، همه پرواز‌ها به دو کشور هند و پاکستان از ساعت۲۴ امشب (دوشنبه ۶ اردیبهشت) ممنوع می‌شود. مسئولان تاکید می‌کنند که برنامه‌ای برای پرواز بین ایران و هند وجود ندارد و هم اکنون پرواز‌ها محدود و به صورت موردی انجام می‌شود.
 
این ممنوعیت درحالی ابلاغ شد که برخی سایت‌های اینترنتی، اقدام به فروش بلیت پرواز‌های تهران-دهلی و دهلی -تهران برای سه شنبه ۷ اردیبهشت با قیمت‌های نجومی و عجیب وغریب (۸ میلیون تومان تا ۱۳۱میلیون تومان) می‌کنند، با این حال مسئولان سازمان هواپیمایی کشوری تاکید می‌کنند که همه مجوز‌های پرواز از ایران به این دو کشور باطل شده است و درصورت تهیه بلیت توسط مسافران به صورت کامل برگشت داده خواهد شد؛ موضوعی که در فضای مجازی نیز مورد توجه قرار گرفته و یکی از کاربران درباره آن نوشته است: «طبق اعلام مسئولان گمرک، هنوز ابلاغیه‌ای در رابطه با ممنوعیت تردد مسافر و کالا از هند و همچنین مرز پاکستان به گمرک ایران، اعلام نشده است. ‏دست به دست کنید ابلاغیه رو برسونیم مرز.»

ایران تنها کشوری نیست که تصمیم به لغو پروازهایش به هند گرفته است. در روز‌های اخیر برخی دیگر از کشور‌ها نیز در این زمینه محدودیت‌هایی را اعمال کرده اند. استرالیا، کانادا، فرانسه، هنگ کنگ، اندونزی، زلاندنو، سنگاپور، امارات متحده عربی و بریتانیا در زمره این کشور‌ها هستند. در افغانستان هم مردم از دولت خواسته اند که پروازهایش به هند را ممنوع کند.

درحالی که مردم فقیر هند پشت در بیمارستان‌ها جان می‌دهند، نشریه «بیزنس اینسایدر» نوشته است که پولدار‌های این کشور با پرداخت هزاران دلار با اجاره جت‌های خصوصی از این کشور فرار می‌کنند. نشریه «گلف نیوز»، امارات متحده عربی را محبوب‌ترین مقصد برای ثروتمندان هندی دانسته و نوشته است: روزانه صد‌ها پرواز میان دو کشور انجام می‌شود، این درحالی است که امارات از روز یکشنبه، ورود مسافران از هند را به مدت ۱۰ روز ممنوع کرده است. «ساندی تایمز» چاپ لندن هم نوشته است: در ۲۴ ساعت گذشته دست کم هشت جت شخصی از هند به بریتانیا پرواز کرده است که کرایه هریک از آن‌ها برای این پرواز ۹ ساعته، بیش از ۱۰۰ هزار پوند است.

در همین حال یک گروه ۵۰ نفری از تیم فوتبال پرسپولیس تهران برای برگزاری مسابقات لیگ قهرمانان آسیا در گروه پنجم در شهر گوا در جنوب غربی هند به سر می‌برد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را بعد از بازگشت آن‌ها به ایران ایجاد کرده است. وزیر بهداشت در نامه‌ای فوری به دکتر علیرضا رئیسی، معاون بهداشت خود، بر ضرورت قرنطینه کامل و انجام تست‌های مربوط تیم فوتبال پرسپولیس پس از بازگشت از هند تاکید کرد. این تنها نامه آقای نمکی در روز‌های گذشته نیست.
 
او در نامه‌ای دیگر به «هاراش واردهان»، همتای هندی خود، با ابراز تاسف از ابتلا و مرگ ومیر فراوان شهروندان آن کشور، از آمادگی ایران برای ارائه کمک‌های فنی، کارشناسی و تجهیزاتی به این کشور خبر داده است؛ نامه‌ای که واکنش‌های زیادی در فضای مجازی به همراه داشته است و بسیاری به سعید نمکی نوشته اند: «اگر هند واکسن خواست، چه کنیم؟»
هند با جمعیتی حدود ۱/۳ میلیارد نفر حدود ۱۷/۳۱ میلیون مبتلا به کووید ۱۹ را شناسایی کرده است که تاکنون ۱۹۵هزارو۱۲۳نفر از این بیماران، جان خود را از دست داده اند؛ البته به گفته کارشناسان سلامت، شمار دقیق فوتی‌های کرونا در این کشور، رقمی بیشتر از این هاست.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->